پرستاری سالمندان به نیازهای فیزیولوژیکی، رشدی، روانی، اجتماعی-اقتصادی، فرهنگی و معنوی یک فرد مسن می پردازد.

از آنجایی که پیری بخش عادی و اساسی زندگی است. ارائه مراقبت های پرستاری برای مراجعین سالمند نه تنها باید در یک زمینه مجزا باشد، بلکه بهتر است از طریق یک تلاش مشترک که شامل خانواده، جامعه و سایر تیم مراقبت های بهداشتی آنها می شود، انجام شود. از این طریق، پرستاران ممکن است بتوانند از تخصص و منابع هر تیم برای بهبود و حفظ کیفیت زندگی سالمندان استفاده کنند.

مراکز برنامه ریزی مراقبت پرستاری سالمندان بر فرآیند پیری، ارتقاء، ترمیم و بهینه سازی سلامت و عملکردها. افزایش ایمنی؛ پیشگیری از بیماری و آسیب و تسهیل درمان تمرکز می کنند.

نکاتی برای متخصصان پرستاری سالمندان

متخصان مراقبت باید هنگام درمان سالمندان صبر و حوصله داشته باشند. گاهی اوقات، پرستاران باید چندین بار نکات صحبت را تکرار کنند تا بیمار به طور کامل پیام را بفهمد. اگر برقراری ارتباط مستلزم تکرار بیش از حد است، پرستار مراقبت از سالمند باید سرعت گفتار خود را کاهش دهند و واضح تر صحبت کنند تا زمانی که فرد سالمند بتواند درک کند. بیماران مسن‌ تر نیز ممکن است در طول مکالمه واکنش نشان دهند.

در حالی که بسیاری عبارت “به بزرگان خود احترام بگذارید” را شنیده اند، این احساس در طول درمان ضروری است. متخصصان پرستاری سالمندان باید به خاطر داشته باشند که مراجعین مسن ممکن است نظرات متفاوتی در مورد موضوعات معاصر داشته باشند. مهم است که تجربیات متنوع ارائه شده توسط سالمندان را تأیید کنید. این شناخت می تواند به پر کردن شکاف های نسلی در طول ارتباطات کمک کند.

هنگام رفتار با سالمندان، مهم است که فعالانه به سخنان آنها گوش دهید و به یاد داشته باشید که هر دو طرف ممکن است در بیان عقاید به یکدیگر مشکل داشته باشند. متخصصان پرستاری سالمندان همچنین باید از زبان بدن، مانند تکان دادن سر تاییدی، برای تایید دریافت ارتباطات بدون ایجاد وقفه در فرد سالمند استفاده کنند. اگر پرستار مراقبت کننده نتواند بفهمد که بیمار چه می‌خواهد بگوید، باید سؤالات شفاف‌ سازی بپرسد.

در طول جلسات پرستاری سالمندان ، پرستار باید سوالات مناسبی در مورد شرایط زندگی و حلقه های اجتماعی مراجعان بپرسند. بسیار مهم است که پرستار نقشی را که فرهنگ و باورهای مشتری در درمان ایفا می کند، درک کنند. این درک تصمیم گیری مشترک را تسهیل می کند. علاوه بر سواد فرهنگی، پرهیز از فرضیات مربوط به سن در هنگام ارائه توصیه‌ها مهم است.

حواس پرتی، اختلالات شناختی، یا کم شنوایی، می تواند ارتباط را دشوار کند. تقریباً یک سوم سالمندان بالای 65 سال مشکلات شنوایی دارند و یک چهارم سالمندان بالای 75 سال مشکلات بینایی را گزارش می کنند. بیماری ها روی هر بیمار متفاوت و به درجات مختلف تأثیر می گذارد. مهم است که متخصصان پرستاری سالمندان این شرایط را بخوبی درک کنند.

پرستاری در منزل برای افراد سالمند

متخصصان ما در مرکز درمان در منزل و پرستاری در منزل زینو خدمات تخصصی درمانی ، توانبخشی و پرستاری را بالاترین کیفیت به افراد در هر سنی از جمله سالمندان عزیز ارائه می دهند.

فیزیوتراپی در منزل ، پانسمان زخم در منزل ، ویزیت در منزل ، آزمایش خون در منزل و … از دیگر خدماتی هستند که توسط مجموعه زینو ارائه می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید